УКР РУС

Тейшейра приносить перемогу у дербі. "Шахтар" - "Металург" Д - 2:0

16 травня 2015 Читать на русском

Сьогодні, 16 травня, "Шахтар" приймав у Львові донецький "Металург".

"Гірникам" необхідно було перемагати і вони одразу ж взялись за пошук підходу до воріт земляків-"металургів". Перший момент мав Тейшейра, який переграв голкіпера, але не зміг вразити порожні ворота, пробивши вище.

Проте вже незабаром той же Тейшейра обігрався у стіночку з Тайсоном і майстерно пробив точнісінько у кут.

З середини першого тайму темп гри впав і гості почали більше гостювати на половини поля "Шахтаря". Небезпеки біля воріт Каніболоцького було вкрай мало, хоча час від часу певна гострота виникала.

"Металурги" прагнули встановити паритет до завершення першого половини гри, але після розіграшу кутового пропустили разючу контратаку. Дуглас Коста підхопив м’яч, протягну через все поле, викотив пас на самотнього Тейшейру і той в дотик оформив дубль.

Як виявилось, два голи Тейшейри забезпечили три очки для "гірників". У другому таймі гольові моменти також мали господарі, а от "металурги" залишились ближче до середини другої половини гри у меншості через занадто емоційне спілкування Чечера з арбітром. Капітан "Металурга" почав сперечатись через непоставлений пенальті, але арбітр був невблаганний і прийняв однозначне рішення. Зрештою, схоже, що все ж арбітр був неправий, що не призначив чистий пенальті. З іншого боку Чечера це не виправдовує і його поведінка мала бути стриманішою...

Отже, "Шахтар" закріплює позиції і лишається на лігочемпіонівському місці.

Склади команд і коментар матчу у текстовій онлайн трансляції матчу

"Шахтар" - "Металург" Д. Текстова онлайн трансляція