УКР РУС

Террі написав прощальний лист, в якому подякував фанатам "Челсі" та Абрамовичу

19 квітня 2017 Читать на русском

Капітан "Челсі" Джон Террі написав прощальний лист, в якому попрощався з фанатами та подякував за підтримку.

"З великим хвилюванням можу підтвердити, що це мій останній сезон в якості гравця "Челсі". Для мене і моєї сім'ї це було найважливіше рішення в житті. Я відчуваю, що можу ще пограти, але в "Челсі" час буде обмежено, тому настав момент для нового виклику.

Я вдячний батькам, мамі, татові, брату, "Челсі", за надану мені можливість і підтримку при здійсненні мрії. Також хочу подякувати власнику "Челсі" Роману Абрамовичу. Ми, гравці, отримали можливість реалізувати свої професійні бажання, а для "Челсі" настала нова ера. Клуб став одним з найуспішніших в світі і відповідає нашим амбіціям. Тому особисто дякую Роману Абрамовичу, раді директорів, яка невпинно працює, щоб клуб продовжував розвиватися як на полі, так і за його межами.

"Челсі" – це моє життя. Спасибі всім моїм товаришам по команді і тренерам, які були поруч протягом цих років. Для мене було за честь виходити з вами на матчі.

Ніколи не зможу висловити свою любов до фанатів. Підтримка уболівальників завжди була феноменальною. Ви зіграли важливу роль в моєму успіху, надихали мене і команду, щоб вигравати якомога більше трофеїв", – написав Террі на своїй сторінці в Instagram.

Лемпард: Террі – останній гравець з неймовірної ери в історії "Челсі"