УКР РУС

Терорист-смертник намагався продертися на "Стад де Франс" під час матчу Франція - Німеччина

15 листопада 2015 Читать на русском

Терорист смертник, показавши квиток, намагався пройти на "Стад де Франс", щоб відвідати товариський матч між збірними Франції та Німеччини, проте його зупинила охорона.

Товариські матчі
завершено
-

Охоронець на ім'я Захір, який працював на паризькому стадіоні під час гри Франція - Німеччина  повідомив про те, що принаймні один з трьох терористів-смертників, які підірвали "пояси шахідів" біля арени, мав квиток на гру, - інформує Wall Street Journal.

За словами представника сек'юриті, через 15 хвилин після початку поєдинку терорист намагався пройти всередину стадіону, але під час особистого огляду охоронці помітили на ньому пояс з вибухівкою.

Згодом терорист, ховаючись від охоронців, привів у дію вибуховий пристрій, який також був начинений гвинтами.

Відзначимо, що після першого вибуху через деякий час пролунали ще два. Глядачі на трибунах лише в другому таймі почали дізнаватися про теракти навколо стадіону. Однак вибухи було чутно на стадіоні ще в першій 45-хвилинці.

Додамо, що президент Франції Франсуа Олланд, який був присутнім на грі, телефоном отримав інформацію про те, що трапилося, і покинув арену після першого вибуху.

Нагадаємо, загалом паризька трагедія забрала життя близько 150 осіб, серед яких була і кузина провідного гравця "Ле Блю".

Читайте також:
Уболівальники збірної Франції відповіли на теракти у Парижі виконанням "Марсельєзи" (ВІДЕО)

Pray for Paris. Футбольний світ об'єднався після терактів у Парижі (ФОТО)

Збірна Німеччини провела ніч на "Стад де Франс" через теракти в Парижі

УЄФА виступив з офіційною заявою щодо серії терактів у Парижі