УКР РУС

Тернопіль веде переговори з потенційними спонсорами, фінансове становище клубу вкрай складне

13 серпня 2017 Читать на русском

ФК Тернопіль продовжує пошуки спонсорів для стабілізації економічної ситуації в клубі.

"На даний момент нам дуже важко – і в фінансовому плані, і в моральному, і в фізичному. Треба шукати спонсорів, адже стан команди критичний. Приїхали на гру хто у чому, без костюмів, без нічого, на машинах. Ситуація критична, але ми сподіваємося на розуміння нашого керівництва . Надіємося, мер міста підтягне якихось спонсорів, а ми зможемо повноцінно тренуватися і грати. У нас немає ні стадіону, ні тренувальних полів. Кожна гра у нас на виїзді.

Зацікавленість спонсора є. Все залежить від мера міста, наскільки це все серйозно. Думаю, вони знайдуть компроміс і рішення, як правильно зробити. Команді потрібні підтримка і фінанси.

Колектив непоганий у нас, гравці стараються і є кому грати, але немає збалансованості. Виходить, що ми зараз проводимо збори, адже команда не зіграла жодного спарингу у міжсезоння. На першу гру у нас було заявлено 12 гравців, а зараз поступово комплектуємося і стараємося зробити щось своїми силами", – цитує наставника Тернополя Петра Бадла офіційний сайт клубу.

Окрім того, клуб просить фінансової допомоги у підприємців міста та просто небайдужих людей, оскільки коштів міської влади недостатньо для утримання клубу.

Нагадаємо, Тернопіль відчуває серйозні фінансові проблеми та може взагалі припинити існування.

Поліція Донецької області дала письмові гарантії безпеки на матчах УПЛ в Маріуполі