УКР РУС

Терім: Не чекав, що збірна Туреччини провалить перший тайм

7 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер національної збірної Туреччини Фатіх Терім у післяматчевому коментарі поділився враженнями від нічиєї зі збірною України (2:2).

"Це була невдала гра для нас, нема чого сказати. Ми жахливо увійшли в матч. У нас була відмінна підтримка трибун, ми вдячні глядачам на стадіоні в Коньї. Не думав, що перші 45 хвилин ми провалимо. Мабуть, конфлікти впливають на молодих виконавців. У другій половині ми почали краще боротися і показали свою гру. Проте, це не значить, що ми задоволені кінцевим результатом.

У нас попереду ще вісім матчів. Добре, що не програли, хоча погано, що не перемогли. Оптимізму додає той факт, що програючи 0:2, команда не опустила руки і зламала хід подій на полі. Думаю, багато з молодих футболістів, які грали в матчі, утворять основу нової збірної", – сказав наставник турків Фатіх Терім в коментарі Fanatik.

До вашої уваги відеоогляд ключових моментів матчу Туреччина – Україна, де наша збірна втратила перемогу, ведучи в рахунку. Перші підсумки поєдинку Туреччина – Україна, а також огляд ігрового дня за участю інших національних збірних команд. Результат матчу раніше прокоментували головний тренер нашої команди Андрій Шевченко, автор першого голу Андрій Ярмоленко, півзахисники Тарас Степаненко і Олександр Зінченко.

Туреччина – Україна. ДеМОРалізація. Наші оцінки