УКР РУС

Терім: Буду дуже розчарований, якщо не вийдемо в 1/8 фіналу

22 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Туреччини Фатіх Терім сподівається, що його команда ще зможе вийти в плей-офф Євро-2016.

"Ще вчора ми не мали шансів, але сьогодні дивимося в майбутнє з оптимізмом. Швидше за все, зустрінемося з Уельсом, якщо пройдемо далі. Наша основна мета – вихід з групи. Сподіваюся, зможемо цього домогтися.

Я зробив кілька помилок в перших двох матчах. Сьогодні грали значно краще. Гідно відреагували на те, що трапилося. Навіть були шанси забити більше і гарантувати потрапляння в плей-офф. Нас багато критикували, тому психологічно було складно. Завдяки перемозі отримали заряд впевненості. Хлопці виконали відмінну роботу.

Ні на секунду не забували про те, що чехи змогли відігратися з рахунку 0:2 в поєдинку з Хорватією. Ми не дали їм створити багато моментів. Тактична схема 3-4-3 спрацювала чудово.
Я повністю задоволений тим, як ми зіграли. Якщо пройдемо далі, то цілком можемо повторити шлях, пройдений на Євро-2008. Ще є деякі проблеми, але зараз вже легше знайти рішення. До нас повернувся командний дух. Буду дуже розчарований, якщо не вийдемо в 1/8 фіналу", – цитує Фатіха Теріма офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що в останньому турі Туреччина перемогла Чехію та залишає ще шанси на вихід в плей-офф.