УКР РУС

Теракт біля стадіону "Бешикташа": кількість загиблих зросла до 38 осіб

11 грудня 2016 Читать на русском

Кількість загиблих у теракті поблизу стадіону "Бешикташа", який трапився 10 грудня, продовжує зростати.

Міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу заявив, що кількість жертв вже становить 38 осіб.

"Згідно останньої інформації, кількість жертв теракту сягла 38 осіб. 38 дітей нашої країни зазнали мученицької смерті. Я впевнений, що ця трагедія тільки об'єднає нас", – цитує Сойлу Reuters.

Зазначається, що серед загиблих – 30 поліцейських, 7 цивільних та ще одне тіло залишається неопізнаним. Повідомляється, що 155 осіб зараз проходять лікування, 14 з них у відділі інтенсивної терапії та 5 у хірургії.

Також стало відомо, яким чином трапився теракт. Терорист-смертник на своїй машині з 300-400 кг вибухівки зіткнувся з поліцейським автомобілем. Кількість заарештованих зросла до 13 осіб.

Раніше повідомлялося, що внаслідок теракту біля стадіону "Бешикташа" загинуло 29 людей, ще 166 отримали поранення. Повідомляється, що мішенню вибуху став автобус з поліцейськими. "Бешикташ" також повідомив, що двоє його працівників загинули внаслідок вибуху. Дивіться неймовірне відео, як вибухи лунали у прямому ефірі клубного ТБ і під час запису вуличних музикантів.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу