УКР РУС

Теодорчик: "Зоря" і "Легія" зіграють у Києві внічию

20 серпня 2015 Читать на русском

Форвард "Динамо" Лукаш Теодорчик поділився думкою про фаворита першого матчу плей-офф Ліги Європи між луганською "Зорею" та польською "Легією".

"Важко визначити фаворита цього протистояння. "Зоря" - одна з провідних команд в Україні, яка зараз йде на другому місці, відразу після мого "Динамо". Попередній сезон луганці завершили на четвертому місці. Я думаю, що в Києві буде зафіксована нічия. Не має значення те, що матч відбудеться в столиці України - його відвідають багато вболівальників "Зорі".

"Легія" повинна очікувати важкого матчу, адже українці борються на кожній ділянці поля. Крім того, тут футболісти б'ються один за одного, виступаючи при цьому на високому рівні. Враховуючи ситуацію в Україні, ці молоді хлопці хочуть зарекомендувати себе якнайкраще в Європі. У минулому сезоні я двічі забивав "Зорі", але зараз серйозно команда додала. Це підтверджують і результати луганців.

У "Зорі" є певний стиль. Півзахисники команди направляють довгі передачі на високого нападника Пилипа Будківського, який віддає м'яч на фланги, а там розігрують швидкі Олександр Караваєв та Іван Петряк. Будківський володіє сильним тілом, тому дуже складно відібрати у нього м'яч. Фланги, у свою чергу, дуже швидкі. Проблеми "Легії" може створити лівоногий серб Желько Любеновіч. Але в Києві їх гра може виглядати трохи інакше - вони будуть виступати в ролі господаря", - заявив Теодорчик польському виданню Przeglad Sportowy.

Матч "Зоря" - "Легія" відбудеться 20 серпня у Києві. Початок о 20:00.