УКР РУС

Теодорчик забиває ненормальну кількість голів для Бельгії, – конкурент "динамівця"

11 грудня 2016 Читать на русском

Перед хітовим матчем чемпіонату Бельгії, в якому "Андерлехт" прийматиме "Брюгге", орендований у київського "Динамо" Лукаш Теодорчик почув чимало цікавого на свою адресу.

Суперники нахваляють польського бомбардира як тільки можуть. І справедливо, адже на рахунку Тео вже 21 гол у 26 матчах за "Андерлехт" (13 у 16 турах чемпіонату). Ось 2 цитати зі стану "Брюгге", які наводять Sportowe Fakty і Het Nieuwsblad.

"Як зупинити Теодорчика? У мене є план, як наша команда має затримати "Андерлехт". Але дійсно на Лукаша потрібно особливо зважати, бо останнім часом забиває дуже часто", – говорить наставник "Брюгге" Мішель Прюдомм.

"Теодорчик – гравець, якого напрочуд важко зупинити. Як для новачка чемпіонату Бельгії він забиває ненормальну кількість голів. Його стиль зовсім не важливий. Теодорчик заслуговує на повагу, адже забиває ледь не в кожному матчі", – сказав головний конкурент "динамівця" у боротьбі за бельгійську золоту бутсу Єлле Фоссен, який наразі наколотив 10 голів.

Воротар "Андерлехта" зізнався, чому Теодорчик показав йому середній палець після перемоги

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу