УКР РУС

Теодорчик: Таким командам, як "Динамо", не відмовляють

27 серпня 2014 Читать на русском

Новобранець "Динамо" Лукаш Теодорчик заявив, що він не вагався, коли отримав пропозицію від київського клубу, і розповів, коли приєднається до роботи з командою.

"Динамо" - великий клуб із багатими традиціями. Таким командам не відмовляють.

Контракт розрахований на п'ять років. А номер ще не обирав. Хочу 91-й, але це питання ми поки не вирішували. Раніше доводилося грати під 24-м, але це був не постійний мій номер.

Уже сьогодні я готовий почати працювати. Я б хотів якомога швидше включитися в роботу і допомагати команді в матчах досягати успіху. Вчора розмовляв з Сергієм Ребровим. Основне залишиться між нами, але, загалом, він побажав мені якнайскоріше адаптуватися і починати брати участь у матчах.

Партнерів по команді всіх бачив, але можливості поговорити поки ще не було.

Звичайно, я знаю про те, яка ситуація в Україні. Взагалі, в Польщі багато про це говорять. Але ми сподіваємося, що все заспокоїться найближчим часом. Принаймні я переконався, що в Києві все спокійно. Основні події розгортаються на сході, і я бажаю, щоб все владналося, якомога швидше. Я поки тільки знайомлюся з містом і збираю інформацію. Бачив трохи Києва з 11-го поверху готелю, також ми ввечері були в ресторані, але у мене ще не було можливості познайомитися з містом ближче, хоча, мені здається, воно, дійсно, дуже красиве, особливо вночі. Ну і, звичайно, я був на базі, і те, що я там побачив, мене дійсно вразило. Там створені всі необхідні умови для футболіста", - розповів Теодорчик.