УКР РУС

Теодорчик може отримати покарання від "Андерлехта" за свою поведінку, хоча ледь не став найкращим гравцем року в Бельгії

9 лютого 2017 Читать на русском

Орендований в київського "Динамо" Лукаш Теодорчик відіграв у Бельгії менше 6 місяців, але ледь не став найкращим гравцем 2016 року.

У номінації "Золотий бутс" чемпіонату Бельгії-2016 25-річний форвард збірної Польщі фінішував другим, набравши 183 голоси. "Динамівця" випередив лише колумбійський форвард "Брюгге" Хосе Іскєрдо (268 балів).

Утім Тео найближчим часом чекає покарання від "Андерлехта", інформують Sportowe Fakty. Річ у тім, що Лукаш не з'явився на церемонію вручення нагород, хоча у клубі були впевнені в його появі.

Поляк, відомий тим, що не надто добре ставиться до ЗМІ, і цього разу проігнорував їх. "Золотий бутс" у Бельгії вручає видання Het Laatste Nieuws. Що стало причиною відсутності Теодорчика, наразі достеменно не відомо.

"Можливо, він поплутав дати. Ми чекали його присутності. Він надіслав нам повідомлення, що перебуває у Польщі. Це точно не бойкот", – коментують ситуацію у брюссельському клубі.

Нагадаємо, за "Андерлехт" Теодорчик забив 25 голів у 34 матчах сезону.

Теодорчик – не надто технічний, але голи забиває з заплющеними очима, – віце-чемпіон Європи