УКР РУС

Тедеско: Я питав суддю, чи можна завершити матч Борусія Д – Шальке на 17-й хвилині

26 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Шальке Доменіко Тедеско сам зізнався, що не вірив у можливість відігратись у матчі 13 туру Бундесліги проти Борусії Д, в якому його команда програвала 0:4, але виборола нічию.

"Після 0:4 я анітрохи не вірив у те, що можна відіграти такий гандикап. На 17-й хвилині я запитав четвертого суддю, чи можна вже завершити гру. Ми боялись, а кожен їхній удар був пекельним. Після 1:4 також не вірив. Лише за рахунку 2:4 надія почала відроджуватись. А після 3:4 почали вірити всі.

Коноплянка: Це найбільш пам'ятний матч, я ніби забив три голи і виграв

Програвати 0:4 після 20 хвилин – кошмар, особливо на цьому стадіоні. Нам пощастило, що Кегрер не отримав червону картку. Тоді матч було б завершено.

Ми були здивовані схемою Дортмунда 3-4-3. Нам потрібно було також підкоригувати тактичну побудову, аби нейтралізувати це. Ми показали характер і те, що можемо видати неймовірний спектакль. Це величезний крок у правильному напрямку.

У перерві ми говорили один одному, що треба сконцентруватись на володінні м'ячем і контролі гри. Я сказав футболістам: "Буде нереалістично думати, що ми можемо зіграти 4:4 після такого. Та давайте хоча б виграємо другий тайм, заб'ємо більше, ніж пропустимо".

О так, мої гравці заслужили вихідний після цього всього!" – цитує Тедеско Revier Sport.

Борусія Д – Шальке – 4:4 – Відео голів і огляд матчу

Коноплянка вийшов з тіні, Ярмоленко там залишився. Підсумки матчу Борусія Д – Шальке