УКР РУС

Тайсон: Якщо будуть з'являтися пропозиції, то всі вони будуть переадресовані в офіс Шахтаря

10 квітня 2018 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря та збірної Бразилії Тайсон розповів про те, чому поки хоче захищати кольори саме донецького клубу.

"Наскільки варто довіряти інформації про те, що до моєї персони проявляють інтерес зарубіжні клуби? Так і є, але у мене – контракт з Шахтарем. Цей клуб до мене добре ставиться. Тут я відчуваю себе, як вдома. У ньому створено всі умови для якісної роботи. Хочу подякувати президенту і співробітникам Шахтаря за все те, що вони для нас роблять. Розумію, як це непросто: виїхати з рідного Донецька, жити в іншому місті, а грати і зовсім в третьому. При цьому продовжувати ставити високі задачі і не опускати планку.

Про Шахтар можу говорити тільки хороші слова, тому й залишився тут, перепідписавши довгостроковий контракт. І якщо будуть з'являтися якісь пропозиції, то всі вони будуть переадресовані в офіс клубу. Нехай там вирішують, чи потрібен їм Тайсон, а я зараз повністю сфокусований на Шахтарі і збірній Бразилії. У мене є дитяча мрія пограти на чемпіонаті світу. Але щоб туди потрапити, потрібно вигравати трофеї в своєму клубі, ставати чемпіонами. Переможці притягують до себе увагу, а невдахи відходять на другий план.

Чи радився перед продовженням контракту з Шахтарем з Тіте? Так, я йому говорив, що буду продовжувати угоду, тому що Шахтар практично щорічно виступає в Лізі чемпіонів. Тіте мене підтримав і сказав, що за "гірниками" стежать не тільки в Бразилії, але і в інших країнах. Шахтар – це той клуб, який привів мене в національну збірну. Сподіваюся, що після закінчення сезону ми виграємо всі титули і трофеї, тому що це найважливіше", – сказав Тайсон в інтерв'ю Footboom.

В поточному сезоні на рахунку Тайсона 3 голи і 7 гольових передач в 20 матчах УПЛ.