УКР РУС

Тайсон: "Шахтарю" ще ніколи не діставалися такі серйозні суперники в ЛЧ

14 вересня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Тайсон поділився очікуваннями від матчу першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Реала" в Мадриді.

"Нинішня група, напевно, найважча в історії "Шахтаря". Можливо, навіть найкраща! Мало команд грають на такому ж рівні, як "Реал". Але ми сфокусовані на майбутньому матчі і довго до нього готувалися. Якщо ми добре попрацюємо на полі, у нас все вийде.

Емоції після жеребкування? У першу секунду було щось на зразок подиву. Випали "Реал" і ПСЖ. У той момент ми зрозуміли: нам ще ніколи не діставалися такі важкі суперники! Але це Ліга чемпіонів, де грають тільки найкращі команди. Ми повинні бути готові.

Думаю, кожен би хотів коли-небудь зустрітися з такою командою, як "Реал". Єдине, що нам потрібно, - це привезти з Іспанії позитивний результат. Ми будемо боротися за нього. Буде хороша гра. Скажу, що сьогоднішній футбол відрізняється від того, який був раніше. Ніхто не може виграти матч заздалегідь. Зустріч розпочнеться з рахунку 0:0 - шанси у обох команд однакові.

Розгромна перемога над "Металістом"? Чемпіонат України і Ліга чемпіонів - два абсолютно різних турніри. Їх не можна порівнювати. Звичайно, була приємна перемога перед зустріччю з "Реалом". Але це вже історія. Ми не повинні думати про минуле. Налаштовуємося на гру Ліги чемпіонів в Мадриді", - поділився Тайсон.

До слова, наставник "Шахтаря" Мірча Луческу взяв у Мадрид 21 гравця.

Читайте також:
Тайсон: Не вистачає нашої "Донбас Арени" та донеччан

Тайсон: Я не проти грати за Україну, оскільки люблю її