УКР РУС

Тайсон: Намагаюсь слідкувати за Циганковим

9 квітня 2018 Читать на русском

Півзахисник донецького Шахтаря та збірної Бразилії високо оцінив гру Віктора Циганкова та прокоментував ситуацію з Жуніором Мораєсом перед матчем Шахтар – Динамо.

"У нашої команди трохи інший стиль гри, ніж у киян. Динамо індивідуально опікає гравців і у них є виконавці, які дійсно сильні в цьому компоненті.

У Динамо як і раніше багато хороших гравців. Знаю, наскільки вони сильні в атаці. Відразу можу виділити Віктора Циганкова. Мені дуже подобається цей гравець. Думаю, що попереду на нього чекає велике майбутнє. Це сильний півзахисник. А ще – дисциплінований, інтелігентний і розумний. Він володіє чудовою технікою і хорошим ударом.

Перший капітан в історії збірної України високо оцінив Циганкова

Циганков – це той гравець, за яким я намагаюся стежити. Також можу сказати теплі слова на адресу Жуніора Мораєса. Але Динамо – це команда, яка в першу чергу сильна колективом. Ми поважаємо киян, але не боїмося.

А про Мораєса і про його подальшу кар'єру не бачу сенсу говорити зараз. Сподіваюся, що він зробить правильний крок і це піде йому на користь. Прийде Жуніор в Шахтар чи залишиться в Динамо, сподіваюся, що у нього все буде добре, і він буде щасливий", – цитує Тайсона FootBoom.