УКР РУС

Тайсон: Кожен футболіст мріє про фінал, але все потрібно робити поступово

13 квітня 2016 Читать на русском

Бразильський півзахисник "Шахтаря" Тайсон на передматчевій прес-конференції відповів на питання журналістів.

14 квітня о 22:05 у Львові має відбутися матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і "Брагою". Напередодні поєдинку бразильський лідер атак "Шахтаря" Тайсон поспілкувався з журналістами на передматчевій прес-конференції.

"Шахтар" - "Брага": Передматчева прес-конференція Мірчі Луческу

Про готовність до поєдинку

- Я готовий до завтрашнього матчу, як і всі мої партнери по команді. У поєдинку зі "Сталлю" ми отримали не зовсім той результат, якого хотіли і чекали. Але тепер головне - сфокусуватися на матчі-відповіді з "Брагою" і завершити її з позитивним для нас результатом.

Про очікування від гри "Браги"

- Завтра ми чекаємо хорошого футболу. "Брага" - непогана команда з якісними гравцями в складі. Але ми сподіваємося досягти потрібного нам результату.

Про можливих бразильців, яких би можна було запросити в "Шахтар"

- Запрошення новачків зовсім від мене не залежить, це вирішувати іншим людям в клубі! І я ні з ким не знайомий з "Браги".

Про схожість в ігрових стилях "Шахтаря" і "Браги"

- Тактичні схеми двох клубів дійсно схожі, хоча і відмінностей досить багато. Говорячи про очікуваний результат, я не можу судити, адже м'яч ще не викотився на поле, а кожна гра - це окрема історія. І саме завтрашня зустріч покаже, яким буде підсумок.

Про можливий пріоритет Ліги Європи, у порівнянні з чемпіонатом України

- На даний момент ми і справді забудемо про чемпіонат, адже завтра граємо в чвертьфіналі Ліги Європи. Найголовніше - виходити на поле і перемагати, а потім вже замислюватися про майбутні матчах.

Про спроможність "Шахтаря" дійти до фіналу Ліги Європи

- Ми намагаємося все робити поступово - крок за кроком, інакше не вийде. Не можна сьогодні говорити про те, що ми переможемо всіх і зіграємо у фіналі. Природно, кожен футболіст, кожна команда про це мріє!

За всіма найцікавішими подіями, що передують цьому поєдинку, стежте в нашому онлайні.

"Брага", яка до смаку Луческу. Представляємо суперника "гірників" по чвертьфіналу Ліги Європи