УКР РУС

Тайсон хотів би виступати за збірну України, але це Бразилія, – представник гравця

23 серпня 2016 Читать на русском

Представник півзахисника "Шахтаря" Тайсона Дмитро Єрмак прокоментував виклик свого клієнта у національну збірну Бразилії.

"22 серпня було інтерв'ю головного тренера збірної Бразилії Тіте, під час якого він оголосив склад гравців, викликаних на майбутні матчі з Еквадором (1 вересня) і Колумбією (6 вересня). У цьому списку було ім'я і Тайсона. Гравець дуже цьому радий, адже грати за національну збірну своєї країни – мрія дитинства, мрія його сім'ї. Тепер здійснилися всі мрії футболіста – виступати за збірну Бразилії, грати в Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Він дуже радий виклику в збірну, йому прийшло дуже-дуже багато СМС з привітаннями від уболівальників і іменитих футболістів.

Він хотів би подякувати українським уболівальникам за те, що підтримували його весь цей час, він буде вболівати за збірну України на всіх турнірах, завжди буде переживати за неї. Тайсон засмучений, що тренерський штаб збірної України не звернув на нього увагу раніше, однак гравець вдячний Андрію Шевченку і Євгену Краснікову, які спілкувалися з ним щодо виступів за збірну. Шевченко є одним з найулюбленіших гравців Тайсона, він в дитинстві постійно грав за його команди в гру Pro Evolution Soccer. Тайсон хотів би виступати за збірну України, але це Бразилія", – сказав Дмитро Єрмак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тайсон отримав виклик у збірну Бразилії.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях