УКР РУС

Тайсон: Думаю, що вже нікуди з Шахтаря не піду

18 вересня 2018 Читать на русском

Капітан Шахтаря Тайсон поспілкувався з журналістами напередодні матчу першого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти Хоффенхайма.

"Ми маємо багато оптимізму, дуже добре підготувалися до цього матчу. У команді чудова атмосфера, найбільше задоволення для нас – перемагати, тому завтра спробуємо це зробити.

Кого можу виділити в складі Хоффенхайма? Вони дуже сильні командно, теж не буду нікого відзначати конкретно. Вони мають, ким замінити травмованих, це не велика проблема для них.

Шахтар – Хоффенхайм: передматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

Костюм? Тренер нас так змушує вдягатися, це не моя ініціатива. Але ніби непогано виглядає. Перед виходом з дому покрутився перед дзеркалом – здається, що все нормально.

Підтримаємо завтра Болбата, для якого це буде дуже відповідальний перший матч. Ми гратимемо у свій футбол і на внутрішній арені, і в Європі – статус суперника та турніру не має значення.

Шахтар – Хоффенхайм: Демірбай, Гріліч та Акпогума зможуть зіграти проти "гірників"

Чому вирішив залишитися в Шахтарі, незважаючи на інтерес від європейських клубів? Важко відповісти. За все, чого я досяг у своїй кар‘єрі, хотів би подякувати тренерам і Шахтарю. Звичайно, кожен гравець хоче спробувати свої сили в Європі, але Шахтар – великий клуб. Я взагалі зараз думаю, що вже нікуди звідси не піду, залишуся до кінця кар’єри", – сказав Тайсон на передматчевій прес-конференції.