УКР РУС

"Таврія" розсипається на очах: 4 провідні футболісти покинули клуб

23 квітня 2014 Читать на русском

Сімферопольська "Таврія" прийняла рішення розлучитися з групою провідних гравців. Контракти розірвані з досвідченими півзахисниками, колишніми гравцями збірної України - Максимом Калініченком і Сергієм Назаренком, румунським форвардом Лучіаном Бурдужаном, а також голкіпером Сергієм Погорілим.

Генеральний директор сімферопольського клубу Олександр Бойцан підтвердив цю інформацію. За словами керівника, рішення розлучитися з футболістами прийняв тренерський штаб команди.

"Це правда: Калініченко, Назаренко, Бурдужан і Погорілий покинули клуб. Таким є рішення тренерського штабу. Матчі, що лишились в українській прем'єр-лізі проведемо з наявними гравцями, а після вже будемо обмірковувати варіанти комплектування складу на наступний сезон. У разі появи "Таврії" в якій-небудь російській лізі, це буде фактично нова команда, оскільки всі українські гравці будуть вважатися легіонерами. Ми віддаємо собі в цьому звіт. Однак вважаю, що не варто постійно обговорювати те, що де-юре ще не відбулося", -розповів Бойцан.