УКР РУС

"Таврія" покидає Крим, легіонери розбігаються

2 березня 2014 Читать на русском

Півзахисник "Таврії" Густав Свенссон в інтерв'ю шведській пресі заявив, що через останні події в Криму, команда залишає Україну.

"Після сьогоднішніх спарингів ми підемо в автобус і відправимося в найближчий аеропорт, щоб покинути Україну. Куди полетимо? Однозначно відповісти не можу. Легіонери, напевно, повернуться на батьківщину, а інші футболісти відправляться в Туреччину, де продовжать підготовку. Що стосується безпосередньо мене, то я ще не вирішив, куди полечу. Але пріоритет у мене один - покинути Україну.

Чи страшно мені? Так, є трохи. Є присутнім тривожний і панічний настрій, оскільки я не знаю, чи безпечно на дорогах. Адже нам належить ще дістатися до аеропорту на автобусі. Сподіватимемося, що все буде добре.

Навколо Сімферополя кругом знаходяться військові, я бачив декілька військових машин. Але в самому місті досить спокійно. Я намагаюся залишатися спокійним і зібраним, щоб зробити правильний вибір і не наробити дурниць. Сподіваюся, уранці ми залишимо Україну", - говорить Свенссон.