УКР РУС

"Таврія" - "Карпати". Анонс

21 серпня 2011 Читать на русском

"Карпати" другий матч поспіль відправляються на південь.

7 тур. 21.08.2011. 19.00. Сімферополь, стадіон "Локомотив". Пряма трансляція на каналі "Футбол+", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Матчі між цими суперниками завжди відзначалися непоступливістю і безкомпромісністю. Львів'яни майже не поступалися сімферопольцям у себе вдома, аналогічно "Таврія" майже не програвала "зелено-білим" у Криму. Але це не означає, що сьогоднішній поєдинок підопічні Олега Кононова, оскільки грають на виїзді, збираються програвати. Зважаючи на ситуацію, у якій перебувають "Карпати", перемога львівській команді у цьому матчі дуже необхідна, адже вже час вилізати із цієї ями, у яку загнала себе команда, після стартових поєдинків чемпіонату. "Таврія" ж демонструє злагоджену та красиву гру у своєму виконанні, і 5 місце, на якому вони перебувають у турнірній таблиці - цілком заслужене.

У минулому турі підопічні Семена Альтмана зустрічалися із донецьким "Металургом", над яким отримали впевнену перемогу з рахунком 1:3. Оновлений півзахист сімферопольської команди у складі Сергія Назаренка та Максима Калініченка, значно підсилив гру усього колективу. Кримчани додали у всіх аспектах гри. Атаки проводяться швидше, комбінації все креативніші, а завершальні удари - точніші і красивіші. Проте сьогодні на них чекає серйозний та розлючений суперник, який після виїзної поразки від ПАОКа у Лізі Європи захоче реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Позитивним у цьому греко-українському єврокубковому протистоянні для Семена Альтмана є хіба що те, що "зелено-білі" виснажені і не зможуть провести всі 90 хвилин на високому рівні.

Львів'яни у минулому турі у себе вдома перемогли луганську "Зорю", тим самим перервавши безпереможну серію, яка ще тяглася з минулого чемпіонату. "Карпати", які по ходу зустрічі програвали з рахунком 0:1, все-таки змогли згуртуватися та забити два м'яча у відповідь. Цей результат дещо виправив становище "зелено-білих" у турнірній таблиці, але одна перемога у шести поєдинках - це дуже мало, для команди, яка другий рік поспіль входить у п'ятірку найкращих УПЛ. Сподіваємося сьогодні побачити у Сімферополі видовищну та змістовну гру у виконанні обох команд.

Суперники зустрічалися між собою 36 разів. 17 разів перемагала "Таврія", 12 - "Карпати", і 7 матчів завершувалися внічию

Травми: Єзерський, Корнєв - Даніло Авелар, Гудима

Дискваліфікований Марковіч ("Таврія")

Прогноз: 1:1