УКР РУС

"Таврія" - "Іллічівець" - 3:2. ВІДЕО

26 вересня 2011 Читать на русском

Сімферопольська "Таврія" перемогла у принциповому протистоянні з "Іллічівцем".

Першу половину матчу активніше розпочали господарі. Вже на початку зустрічі самовідданість гравців "Таврії" приносить свої плоди: на 14 хвилині Калініченко потужним ударом відправляє м'яч у сітку воріт. Гольова передача в активі Шиндера. Навіть після забитого гола сімферопольці не відходять в глухий захист . Впродовж першого тайму "Таврія" повністю контролює хід подій на полі. Можна відзначити зокрема активність Ґіґіадзе в штрафному суперника та потужний удар Калініченка по воротах Шуста.

Зі сторони маріупольців запам'яталися простріли у виконанні Бутка та Фоміна. На 40 хвилині арбітр призначає пенальті у ворота "Іллічівця". Ґіґіадзе без проблем переграє голкіпера "Іллічівця". Уникнути розгрому гостям допоміг Віталій Федотов. Гравець отримав пас від Невмиваки і точно вистрілив по воротах Даміра. Наприкінці першого тайму господарі знову збільшують розрив у рахунку. Красень-гол зі штрафного забиває Сергій Назаренко.

Якщо перший тайм можна записати в актив "Таврії", то другий більше проходив за сценарієм гостей. На 49 хвилині протистояння другий гол у ворота "Таврії" забиває Віцинець. Маріупольці й надалі роблять спроби зрівняти рахунок. Час від часу Даміра турбують своїми ударами Кожанов і Федотов. Проте цифри на табло не змінюються до кінця матчу. Загалом протистояння "Таврії" та "Іллічівця" характеризується жорсткою боротьбою за кожний м'яч. Про це свідчить й те, що протягом поєдинку суддя показав 5 гірчичників. Через отримане ушкодження гру продовжити не зміг Тищенко. Характерним є і те, що глядачі, як і в попередні роки побачили від обох команд багато голів та доволі цікавий футбол.

"Таврія" - "Іллічівець" - 3:2

Голи: Калініченко (14), Ґіґіадзе (41), Федотов (43), Назаренко (45), Віценець (49)

Наша текстова онлайн трансляція матчу.