УКР РУС

Тащи: В Дуйсбурзі мене все влаштовує, своє майбутнє пов'язую виключно з Німеччиною

23 серпня 2017 Читать на русском

Український півзахисник Борис Тащи, який захищає кольори Дуйсбурга, розповів про свої враження від виступів за нову команду.

"Період, проведений в Чехії, оцінюю позитивно. В першу чергу, у мене була постійна ігрова практика, за цим я туди і їхав. Атмосфера в Брно, тренерський штаб, вболівальники теж залишили виключно позитивні емоції. Але тепер настав новий період, і поки що я теж дуже ним задоволений.

Тащи забив 2-й гол у сезоні і віддав асист – Дуйсбург здобув першу перемогу в 2-й Бундеслізі

Пропозиції з інших країн надходили, але я їх особливо не розглядав, тому що мені не хотілося їхати з Німеччини: своє майбутнє я пов'язую саме з цією країною. Тому я розумів, що мені потрібно зробити правильний крок. Говорити на сто відсотків, що я вгадав – дещо передчасно, але на сьогоднішній день я повністю задоволений і клубом, і тренером, і колективом, і містом.

У нас гарний стадіон, який вміщує за тридцять тисяч глядачів і постійно заповнений на домашніх матчах. Фанати просто відмінні: вони не просто створюють атмосферу і дарують найкращі емоції, але і залишаються з командою у важкі часи, коли у неї не все виходить.

Поки що найважливіше для Дуйсбурга закріпитися на рівні другого дивізіону. Що ж стосується українців, які виступають в Бундеслізі, то влітку я переписувався з Юрченком, а ось з Коноплянкою ми не знайомі, хоча обидвоє зараз живуть зовсім близько від мене", розповів Тащи в інтерв'ю "Спорт-Експрес".

Коноплянка пережив трансформацію після розмови з Тедеско, – Бундесліга вражена показниками українця