УКР РУС

Таргамадзе пригадав обставини свого переходу в Шахтар

24 квітня 2018 Читать на русском

Екс-півзахисник Олександрії Давід Таргамадзе, який протягом двох років відновлюється від важкої травми, пригадав свій перехід у донецький Шахтар.

Таргамадзе підписав контракт з Шахтарем наприкінці 2011 року, проте в підсумку не зіграв за клуб жодного офіційного матчу, а перейшов на правах оренди в Маріуполь (тоді ще Іллічівець).

"З Гріммом знайомі 10 років". "Сірий кардинал" української Прем’єр-ліги

28-річний грузин пригадав обставини переходу в донецький клуб.

"Ніхто, крім Шахтаря, не зателефонував і не звернувся з пропозицією. Мене запитували, чому я, наприклад, не поїхав у Португалію. Шахтар конкретно запропонував і я пристав на цю пропозицію. Представники Динамо на мене не виходили.

Я розумів, що там грають дуже серйозні футболісти. Самі знаєте, що тоді на висоті були Вілліан, Мхітарян, Фернандінью, Дуглас Коста. Це футбол, я хотів боротися і потрапити у склад.

Фактично то був єдиний варіант. Коли підписував контракт з "гірниками", то мені відразу повідомили про оренду в тоді ще Іллічівець. Після приходу Миколи Павлова почались певні непорозуміння. Проте конфліктів у мене з ним не було", – цитує Таргамадзе Football.ua.