УКР РУС

Таран: Якщо б не вилучили Зозулю - ми б не виграли

18 березня 2013 Читать на русском

Головний тренер Кривбасу Олег Таран прокоментував сенсаційну перемогу своєї команди над "Дніпром" (2:1) в матчі 21-го туру УПЛ.

- Результат залишив подвійне враження. Чудово розуміли, що у “Дніпра” хороша можливість потрапити в трійку, і були готові до серйозної гри. Звичайно, вилучення Зозулі полегшило нам ситуацію. З'явилася можливість для контратак, і ми її використовували.

- Як вважаєте, за рахунок яких якостей ви сьогодні перемогли?

- Було багато помилок в задній лінії, через що створювалися моменти. “Дніпро” не зміг реалізувати свої шанси, а ми свої використали.

- У наступному турі ви будете також грати з повною віддачею проти “Металіста”?

- Я вам скажу одне: моя совість завжди чиста.

- У гравців буде такий же емоційний заряд?

- Я відповідаю за результат команди. Якщо його немає - мене знімають з роботи. А з ким грати...

- А якщо говорити про гравців?

- Що я повинен сказати? Що ми повинні були приїхати сюди і отримати 0:3?

- Ми хочемо, щоб ви не отримали 0:3 від “Металіста”.

- Якщо ми отримаємо ми 0:3 від “Металіста”, це будуть мої проблеми. Не шукайте підтексту. У мене в березні 4 гри, і три з них - з лідерами. Так, я не очікував, що ми візьмемо очки в Києві і тут. Але склалось так. Весна... Кожен планує свою підготовку, в чомусь позначається везіння. Думаю, якби не вилучили Зозулю, ми б не виграли.

- Ви сказали, що вилучення Зозулі позначилося на грі. А чи награв він, на вашу думку, на дві жовті картки?

- Думаю, так. У минулій грі з “Говерлою” у нього були ті ж емоції. У мене схожа ситуація з Антоновим. Він отримав у минулій грі з “Шахтарем” картку за свою недисциплінованість. А у футболіста повинна бути, перш за все, відповідальність за результат. Тим більше сьогодні на грі був Колліна. А в його присутності судді завжди перестраховуються. Про це потрібно говорити футболістам, це - психологія. Арбітр міг і у нас вилучити гравця. Він роздавав картки наліво і направо.