УКР РУС

Танковський: По ходу матчу було багато спірних моментів, які рефері повинен був трактувати на нашу користь

27 травня 2017 Читать на русском

Молодий півзахисник Шахтаря В'ячеслав Танковський вважає, що в матчі 31-го туру УПЛ проти Динамо (2:3) суддя багато помилявся на користь Динамо.

"Сьогодні Шахтар і Динамо зіграли у відкритий футбол. Так що, думаю, гра глядачам напевно сподобалася. Багато голів, ніхто не відсиджувався в обороні.

Але, вважаю, арбітр не дозволив нам зіграти краще. По ходу матчу було багато спірних моментів, які рефері повинен був трактувати на нашу користь. Що стосується призначеного в наші ворота пенальті, то, мені здається, порушення з мого боку в тому епізоді все-таки мало місце.

Шахтар – Динамо: Чи мав арбітр Дердо призначати пенальті?

В цілому, хоч ми і програли, але залишилися задоволені тією грою, яку показали. Тим більше, що сьогодні грали ті футболісти, які рідко виходили на поле в матчах Прем'єр-ліги. Особисто я взагалі перший раз грав проти Динамо. Так що дуже хотілося показати, що я можу", – сказав Танковський журналістам після закінчення поєдинку з Динамо.

Динамо перемогло Шахтар у 31-му турі УПЛ на ОСК "Металіст". Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо. Наставник "гірників" Паулу Фонсека заявив, що арбітри не виявили поваги до Шахтаря. Керманич киян Сергій Ребров зазначив, що незважаючи на перемогу сезон для Динамо незадовільний