УКР РУС

"Там нема жорсткості на 5 матчів": агент Хачеріді прокоментував дискваліфікацію екс-динамівця

25 квітня 2020 Читать на русском

Агент екс-захисника збірної України Євгена Хачеріді Олександр Панков знайшов позитив у відстороненні свого підопічного від футболу.

"Рухаємося далі. Женя, повернешся сильнішим. Чи заслужена дискваліфікація? Ні! Точніше, п'ять матчів – незаслужено. Там нема жорсткості на 5 матчів", – написав Панков на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Неможливо змінити людину, якщо вона сама цього не хоче": Венглинський не здивований вилученням Хачеріді

Нагадаємо, у матчі 5-го туру чемпіонаті Білорусі проти Вітебська українець на 85-й хвилині вдарив у власному штрафному майданчику суперника, заробив вилучення і "привіз" своїй команді пенальті. Як наслідок, Динамо поступилось 0:1. Вже у підтрибунному приміщенні Євген вирішив з'ясувати стосунки з головним арбітром матчу. Все це викликало шквал обурення і з'явились чутки про розрив контракту з футболістом. Згодом керівництво брестського клубу оголосило, що Хачеріді залишається гравцем команди, а сам захисник вибачився перед суперником та арбітром. В результаті, за свої дії 32-річний гравець отримав дискваліфікацію на 5 матчів та штраф у розмірі 50 базових величин (близько 15 тисяч гривень).

"Хачеріді міг грати у будь-якій команді світу": історія падіння колишнього динамівця, якому прогнозували велике майбутнє