УКР РУС

Талановиті партнери Ярмоленка і Коноплянки та ще 8 найбільш бажаних молодих футболістів зимового трансферного вікна

6 січня 2018 Читать на русском

Видання Bleacher Report виділило десятку талановитих молодих футболістів, на яких посилено полюватимуть протягом цього трансферного вікна.

Тома Лемар (Монако)

Вік – 22 роки

Незабаром Лемар може знову постати перед широким вибором щодо місця продовження кар'єри. За різними джерелами, на нього претендують 3 англійські топ-клуби: Челсі, Арсенал і Ліверпуль. Такий неймовірний інтерес демонструє, наскільки Тома є феноменальним виконавцем. І хоча Монако заперечує будь-яку можливість зимового продажу футболіста, за ним продовжують стежити провідні менеджери АПЛ.

Леон Горецка (Шальке)

Вік – 22 роки

Горецка завдяки своєму прогресу став ласим шматком для багатьох великих клубів, а найбільш предметний інтерес проявляють Баварія та Ліверпуль. Деякі видання навіть повідомляють, що мюнхенці вже досягли домовленості щодо переходу майбутньої зірки Бундестім. Схоже, Шальке ніяк не переконає талановитого футболіста продовжити контракт, який завершується влітку, відтак Євген Коноплянка втратить прекрасного партнера.

Сергєй Мілінковіч-Савіч (Лаціо)

Вік – 22 роки

Серб ще не повністю реалізував свій потенціал, однак відмінне поєднання фізичної сили, техніки та удару вже зараз робить його одним із найбільш довершених центрхавів світу. Якісною гро за Лаціо Мілінковіч-Савіч привернув увагу Манчестер Юнайтед та Ювентуса. Молодий гравець заявляє, що комфортно почуває себе в Римі, однак список потенційних покупців тільки зростає.

Крістіан Пулішіч (Борусія Д)

Вік – 19

Протягом останніх 12 місяців Пулішіч продемонстрував вражаючий прогрес: він став лідером у збірній США і надважливим персонажем у дотрмундській Борусії. З огляду на посилення інтересу Барселони щодо Коутінью, Ліверпуль знову активізувався у бажанні підписати партнера і конкурента Андрія Ярмоленка. А нещодавно свої претензії на гравця висловив Манчестер Юнайтед.

Артур (Греміо)

Вік – 21

Наприкінці минулого року іспанські видання інтенсивно пов'язували Артура з Барселоною, сторони навіть потрапили у неприємну ситуацію через зв'язки за спиною Греміо. Втім, поки каталонці пригальмували з переговорами і зосередилися на Коутінью, у справу втрутився Реал. Бразилець прекрасно грає у відборі та вміло передачами зв'язує гру команди в центрі поля, що не може не приваблювати топ-клуби.

Гонсало Гедеш (ПСЖ, орендований Валенсією)

Вік – 21

Як повідомляють провідні іспанські видання, ПСЖ готовий продати Гедеша вже в цьому місяці, аби покращити своє становище щодо фінансового фейр-плей і скористатися моментом, коли португалець на висоті. У Валенсії він реанімував свою кар'єру після провалу в Парижі та став одним із найбільш прогресуючих форвардів Прімери. Швидкий зухвалий футболіст викликав зацікавлення у Манчестер Юнайтед і Арсенала.

Малком (Бордо)

Вік – 20

Малком обрав важкий шлях до футбольної вершини: замість другорядної ролі у відомих бразильських клубах він вирушив у Бордо, де йому гарантували місце в старті для прогресу. Попри все, 20-річний хлопець засяяв дуже яскраво – розкішний дриблінг і неабияка ефективність не пройшли повз скаутів провідних клубів. Тоттенхем і Манчестер Юнайтед навіть не відлякує фантастична ціна у розмірі 50 млн євро.

Раян Сессеньон (Фулхем)

Вік – 17

У свої 17 Сессеньон вже є одним із найкращих і найважливіших гравців Фулхема, який у Чемпіоншипі намагається боротися за вихід в АПЛ. Чи багато футболістів діяли б з такою стабільністю та впевненістю в такому ранньому віці? Тоттенхем, Манчестер Юнайтед, Ліверпуль та Челсі вичікують можливості запросити надперспективного лівого захисника. Існує ймовірність, що Раян змінить позицію, адже він вражає, в першу чергу, своєю атакувальною грою. Втім, в руках хорошого тренера юнак може вирости в супервиконавця.

Лукас Торрейра (Сампдорія)

Вік – 21

Вже другий сезон поспіль різноплановий хавбек є основним у Сампдорії. Сильними сторонами уругвайця є наполегливість, енергійність та вміння класно працювати з м'ячем. Отримати такого гравця дешево буде складно – італійські ЗМІ розповсюджують інформацію про 50 мільйонів євро. Втім, Інтер і Атлетіко готові інвестувати у надійний на роки центр поля.

Мусса Дембеле (Селтік)

Вік – 21

У цьому сезоні Дембеле не настільки ефективний, як у минулому, але він не втратив статусу висококласного бомбардира. Майбутнє Мусси спрогнозувати дуже важко, адже серед представників АПЛ існує чимало охочих віддати Селтіку солідну суму за талановитого футболіста.

Талановите покоління молодіжки: 10 майбутніх зірок збірної України