УКР РУС

Святослав Козловський: Карпати на мене розраховують

8 лютого 2018 Читать на русском

Півзахисник і син президента Руха Святослав Козловський розповів про те, що влітку може перейти в Карпати.

"Як мене запросили на перегляд в Карпати? Досить давно спілкуюся з Олегом Смалійчуком і Даріо Друді. Вони мене запросили. Незважаючи на те, що останні півроку я майже не грав, вони в мене вірять. Мене запевнили, що влітку я повернусь у Карпати. На жаль, у мене була прикра травма і я не провів жодного тренування з командою.

Святослав Козловський: Мазяр – лицемір

Влітку мене чекають в Карпатах? Друді сказав, що мене хотіли переглянути, але завадило пошкодження. Було бажання полетіти з командою до Туреччини, але мені повідомили, що зараз немає часу і потрібно готувати команду.

Проте пообіцяли, що влітку мене повернуть в Карпати. На мене розраховують. Потрібно грати в Русі, отримувати ігрову практику і літом мене чекають у Карпатах. З командою я не тренувався, не провів жодного заняття. Тільки ходив на реабілітацію. Лікував гомілкостоп, з яким у мене були певні проблеми. Також займався у тренажерному залі" – цитує Козловського Footboom.

У нинішньому сезоні Козловський взяв участь у 16 поєдинках Першої ліги, проте відзначитися результативними діями не зміг.