УКР РУС

Своєрідне Класіко. "Ювентус" - "Реал". Анонс

5 травня 2015 Читать на русском

В Турині ще не встигли прибрати вулиці після чемпіонського параду "Ювентуса", а у місті чергова футбольна лихоманка.

"Ювентус" - "Реал" - 21:45, Турин, "Ювентус Стедіум", арбітр - Мартін Аткінсон (Англія)

Сьогодні у півфіналі Ліги чемпіонів новоспечений власник Скудетто приймає найтитулованішу команду Європи - мадридський "Реал". Востаннє так далеко у головному клубному турнірі "Юве" заходив ще 12 років тому. Тоді скривдив на шляху до фіналу саме "Королівський клуб".

"Це півфінал, а в суперниках - чинний володар трофею, так що у "Реала", мабуть, трохи кращі шанси. Але це не той випадок, коли нам уже немає чого втрачати... Ми можемо втратити путівку у фінал", - сказав Аллегрі.

Так чи інакше, суперники уже встигли багато втратити ще напередодні матчу. "Ювентус" турбує насамперед відсутність травмованого Поля Погба, а от "Реал" крім Луки Модріча, не розраховує вже і на Каріма Бензема. Щоправда, є і хороші новини для Карло Анчелотті. У стрій повернулись Марсело і Гарет Бейл.

"Кріштіану Роналду в чудовій формі. Бензема ми можемо замінити на Чічаріто, він зараз демонструє неймовірну гру. Але я не думаю, що долю півфінального протистояння вирішуватиме окремо взятий виконавець. Якщо ти не граєш командно і сміливо, ти не переможеш. Це головні принципи Ліги чемпіонів", - сказав Анчелотті.

Щоправда, "Ювентус" готовий парирувати блискучою домашньою статистикою. За весь сезон на всіх фронтах "Стара синьойра" програла на "Ювентус Стедіум" лише один матч.