УКР РУС

Світлана Лобановська пригадала, як клуби Серії А і Прімери кликали легендарного тренера "Динамо"

30 листопада 2016 Читать на русском

Донька видатного наставника київського "Динамо" Валерія Лобановського розповіла, чому її батько не пішов працювати в команди Італії та Іспанії у 1990-х.

"Дійсно, у тата було запрошення з Італії. Але тодішній президент "Інтера" сказав: "На жаль, я знаю добре Лобановського, він, очолюючи збірну України, ніколи її не покине".

Перед тим, як батько поїхав на Близький Схід, у нього були пропозиції від іспанських клубів, зокрема, від "Вальядоліда". Але тато вважав, що тільки мовою спілкування можна передати свої думки футболістам. У Кувейті та ОАЕ у нього були помічниками тренери, які навчалися у нас в Інституті фізкультури і прекрасно розуміли його та передавали його думки", – сказала Світлана Лобановська.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс та головний тренер команди Сергій Ребров вже встигли дати свою оцінку стрічці. На прем'єрі фільму "Лобановський назавжди" були присутні колишні президенти України, а також Петро Порошенко, який сказав теплі слова про легендарного наставника. Микола Морозюк вважає, що цей фільм повинен переглянути кожен футболіст.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу