УКР РУС

Свірков: Не бачився з Хахльовим під час роботи у Вересі

27 квітня 2018 Читать на русском

Колишній головний тренер Вереса Юрій Свірков розповів про свою роботу в клубі.

"Вже повноцінно завершив справи, попрощався з командою і з усіма в клубі. Адже, як я говорив раніше, робота тренера забирає багато сил. І тут ти або повністю віддаєшся процесу, або не приймаєш участь в ньому. Піти з Вереса, було спільним рішенням, а не чиясь ініціатива піти самому або відправити когось у відставку.

Демченко став в.о. головного тренера Вереса

Після таких матчів, як з Динамо я ще довго нервую, не можу заспокоїтися і відновитися. Тому поки була пауза після матчу, команда збиралася, я вирішив сам вийти і пройтися пішки. А потім мене підібрав по дорозі клубний автобус. В цьому не було ніяких проблем.

Керівництво клубу? Справа в тому, що спочатку в Верес мене запрошував Богдан Йосипович Копитко. І моя перший розмова відбулася саме з ним, після чого ми почали обговорювати подальшу нашу співпрацю. А з Хахльовим, чесно кажучи, я взагалі ніколи не спілкувався. Я задавав питання, що до чого і чому так відбувається. І мені відразу позначили, що Богдан Йосипович і його команда – це перші люди, які керують клубом. В результаті з Хахлевим ми жодного разу не перетиналися", – цитує Свіркова SportArena.