УКР РУС

Свірков: Краще грала одна команда, перемогла – інша

17 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Вереса Юрій Свірков прокоментував поразку від полтавської Ворскли (0:1).

Юрій Свірков після мінімальної поразки від Ворскли (0:1) заявив, що Верес створив достатньо моментів для перемоги в цьому матчі і додав, що метою рівненців залишається перша шістка.

"Краще сьогодні грала одна команда, а перемогла – інша. Так, сьогодні в нас був сильний суперник. Вони не дарма перебувають у групі лідерів. Але ми створили достатньо гольових моментів, аби перемогти. На жаль, пропустили контратаку".

Ворскла – Верес – 1:0 – відео гола та огляд матчу

"Ми тренувалися під час зимової паузи у Туреччині. На сухих хороших полях. А до цієї гри – готувалися на штучному. На поле такої якості вийшли сьогодні вперше. Звісно, попереджали і воротаря, і гравців, що іноді треба просто притримати м`яч, аби дати партнерам перевести подих. Хлопцям було дуже важко. Це – причина".

"Нас влаштовував будь-який позитивний результат. Але по грі, яку ми продемонстрували у першому таймі – звісно хотілося виграти".

"Завдання – незмінне. Перша шістка. Команда чудово укомплектована. Ми взимку реально посилилися класними виконавцями", – цитує Свіркова офіційний сайт Вереса.