УКР РУС

Суркіс: Завдання "Динамо" в Лізі чемпіонів – вийти з групи до раунду плей-офф

26 серпня 2016 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився думкою про результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

"Якщо дивитися на жеребкування загалом, нам могла б випасти й сильніша група, з тією ж "Барселоною", "Баварією", "Реалом" у складі. Звичайно, за іменами ці команди значно сильніші, але в якому стані вони перебувають зараз, коли сезон лише починається, говорити дуже складно. Рік на рік, як самі розумієте, не схожий.

Що стосується нашої групи – за складом вона дуже рівна. У будь-якому випадку, ми ставимо завдання не менше, ніж минулого сезону – вийти з групи до раунду плей-офф. З усіма командами можна грати. І "Дніпро" показав це, зігравши з "Наполі" рік тому в півфіналі Ліги Європи. І з "Бешикташем" ми грали, і з "Бенфікою" грати можна. При цьому потрібно виходити на поле та демонструвати свої найкращі якості. Чітко виконувати тренерську установку, показати величезну мотивацію, бути сконцентрованими. За такими іграм всі скучили – і гравці, і вболівальники. Ми же будемо в кожній грі ставити максимальні завдання.

Календар абсолютно прийнятний. Починати турнір завжди краще на позитиві, щоб команда отримала впевненість. Я сподіваюся на наших уболівальників, які прийдуть та підтримають команду на стадіоні. При цьому, користуючись нагодою, ще раз хочу попросити їх поводитися на трибунах цивілізовано, пам'ятаючи про наші минулорічні проблеми", – сказав Суркіс.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Календар матчів "Динамо" у Лізі чемпіонів