УКР РУС

Суркіс: Якщо сьогодні не даси інтерв'ю, то завтра можеш не вийти на поле. ВІДЕО

26 квітня 2013 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував інформацію про те, що він начебто заборонив представникам клубу спілкуватися із телеканалом "Футбол".

“Говорити про те, що я комусь щось заборонив, було б нерозумно. У нас сьогодні свобода слова. Я ніколи нікому не відмовляв і не вибирав канали за рангом - які до київського “Динамо” відносяться гірше, а які краще. Сьогодні близький до нас канал “2+2” критикує “Динамо” не менше, аніж інші канали. Але я наведу один приклад: в ту хвилину, коли Олег Володимирович Блохін хоронив свого батька, заслуженого батька, цей канал дозволив собі звинуватити його в нечесності - що ми хочемо перенести наш матч на той же день, коли гратимуть наші конкуренти. І після цього не було жодних вибачень. Напевно, це образа...

Я не виправдовуюся, що на сьогоднішній день ми не повинні виконувати норм регламенту. Сьогодні не даєш інтерв'ю, завтра - не вийдеш на футбольне поле. Але хотів би зазначити - я не збирався товаришувати з Денисовим і в гості його ніколи до себе не запрошував. Тому він про себе дуже високої думки. А для того, щоб когось запрошувати і казати “ми хочемо дружити, чи не хочемо”, потрібно запитати і в іншої сторони. Я не знаю на сьогоднішній день журналіста на ймення Денисов. Тому що будь-яку інформацію потрібно подавати об'єктивно. Бо якщо ти винен і здійснив прокол - потрібно знайти в собі сили вибачитися. А якщо просто, я скажу так - хто такий Блохін і хто такий Денисов”, - завершив Ігор Михайлович.