УКР РУС

Суркіс: Влітку з "Динамо" хтось піде точно

31 травня 2015 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про плани столичного клубу на наступний сезон та про можливі підсилення і втрати команди Сергія Реброва.

"Те, що ми повернули чемпіонство, добре. Те, що у цієї команди є потенціал, добре. Те, що у цієї команди в майбутньому - великі перемоги, теж, напевно, добре. Але все це тільки в тому випадку, якщо вони на цьому не зупиняться. І це я тільки що сказав команді, привітавши їх із закінченням сезону.

Тепер 4 червня треба довести, що ми сильніші наших прямих конкурентів. Хоча Кубок, окрім престижу, в принципі, нічого не дає, я вважаю, що покласти в нього золоті медалі дорогого коштує.

Завдання на наступний сезон? Ми весь час про це думаємо. Бачите, вже займаємося укомплектацією команди. Поки не розуміємо, хто нас покине, але будемо продовжувати працювати, щоб команда до нового сезону, особливо до Ліги чемпіонів підійшла у всеозброєнні. Давайте, ми спочатку закінчимо цей сезон, оцінимо, хто у нас залишився. Слава Богу, до старту групового етапу Ліги чемпіонів у нас достатньо часу. В останні дні серпня відбудеться жеребкування, ми подивимося своїх суперників, а вже потім будемо ставити завдання.

Щодо придбань, то я не можу поки сказати, що ми укомплектовані. Хоча б тому, що ми не знаємо хто від нас піде. А хтось піде точно. Але я зроблю все можливе, щоб кістяк команди, наших лідерів - зберегти. А чи буде ще посилення... Цілком можливо, що буде. Ми вже підписали трьох гравців, які були вільними агентами. Але не в плані економії! Просто ці футболісти цікавили Реброва. Таке трапляється раз на десять років.

А говорити, яким буде ще посилення, мені зараз складно. У мене ще не було розмови з головним тренером після закінчення сезону. Ми її проведемо і будемо думати: треба підсилюватися - значить будемо підсилюватися.

Денис Дедечко може перейти в "Динамо"? Вперше про це чую", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, що кияни вже підписали контракти з Радосавом Петровічем, Жуніором Мораєсом і Миколою Морозюком.