УКР РУС

Суркіс: У нас підписано в особистій угоді, куди може перейти Ярмоленко

17 серпня 2015 Читать на русском

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився своїм баченням літнього трансферу лідера команди Андрія Ярмоленка.

"Уболівальники мене можуть засуджувати. Однак, думаю, справжні вболівальники, які переживають за київську команду, мене засуджувати не будуть. Відхід Ярмоленка - це величезна втрата для клубу. Але якщо ми, справжні вболівальники, а не диванні критикани, готові втратити його, я готовий втратити в грошах, але віддати його в хороший європейський клуб. Щоб Ярмоленко, як і Шевченко, як і Ребров, представляв наш клуб і ми ним пишались.

Сподіваюсь, він дорослий хлопець і це також розуміє і усвідомлює. Тим більше у мене в особистій угоді з ним підписано, що Андрій може перейти в топ-клуб з першої п'ятірки. А "Сток Сіті" я не вважаю топ-клубом. Вони поступаються рівнем і амбіціям київському "Динамо". Отак би я відповів тим вболівальникам, які мене засуджують.

Пропозиції "Тоттенхема" в мене на столі не було. Якщо буде, як і від іншого європейського клубу, будемо обговорювати з Ярмоленком. Я ні від кого не приховував, що пропозиція від "Сток Сіті" була. Мою однозначну позицію щодо цього, думаю, Ярмоленко почув.

Я буду вирішувати, як робити в тій чи іншій ситуацію, адже я витрачаю великі гроші і вкладаю душу в клуб. Моя думка така - Ярмоленко київському "Динамо" необхідний. Але хіба Шевченко, Ребров, Лужний, Максимов, десятки футболістів не були нам потрібні? Ленс той же? Але надійшла достойна пропозиція по цьому гравцю, та й він легіонер, і я витиснув із "Сандерленда" максимум. З фінансової точки зору я дуже задоволений.

Ви побачите, що команда не відчула його втрати, а навпаки підсилилась. Як тільки вийде Гонсалес, то відразу заграє неочікувано яскраво навіть для вболівальників", - розповів Суркіс "ПроФутболу".