УКР РУС

Суркіс: У Кропивницькому ми програли на бетоні, але не скаржимося

11 квітня 2017 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився думками щодо відміненого матчу Кубка України "Полтава" – "Шахтар".

"Ми граємо у футбол, а не дивимося на газон. Наприклад, у Кропивницькому ми програли на бетоні, але не скаржимося. Граючи не на самому простому полі, вийшли до півфіналу Кубка. Не має так бути, що одним матч скасували, а інші грають, тому що нібито виросла трава. Під цією травою таке ж саме поле, як було в Полтаві. Але ми завжди граємо у футбол на будь-яких полях та розуміємо, що ситуація у країні така, що не кожен може підготувати газон.

Якщо поле було неготове, про це ж було відомо не за день до матчу. Після гри у Кропивницькому Ребров сказав про те, що поле було поганим, і це одна з причин поразки. Але ми же не просили ФФУ про те, щоб нам перенесли гру, хоча ці втрачені три очки могли би стати "золотими". Зараз би було відставання у вісім очок та дві очних зустрічі з "Шахтарем" попереду, й ще невідомо, як би все закінчилося. Ці закулісні ігри ФФУ наш футбол не прикрашають. Це має бути незалежний орган, а не на когось працювати. Але, повірте, ми зможемо себе відстояти. Не буває перемог на папері. Завжди є можливість сісти за стіл переговорів, перенести, переконати. Гарантую вам, якщо експерти поїдуть та подивляться поле в Одесі, на якому команди грали, й у Полтаві, останнє, повірте, було значно кращим", – цитує Суркіса офіційний сайт "Динамо".

Матч 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" – "Шахтар" не відбувся через незадовільний стан газону. До речі, УПЛ була готова профінансувати проведення матчу на стадіоні "Ворскла". Натомість директор ФК "Полтава" заявив, що такого неподобства не було ні при Суркісі, ні при Конькові.

Суркіс: Якщо телеканал завжди ображає моїх футболістів, то як ми можемо говорити про єдиний пул?

, а також у Viber