УКР РУС

Суркіс: Складається враження, що у Маркевича старечий маразм

22 жовтня 2017 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс поділився враженнями від матчу з Шахтарем та прокоментував критику Мирона Маркевича на адресу киян.

"Повірте, інтрига у чемпіонаті ще буде. Шахтарю рано вручати медалі. Будемо боротися. Я суддівство не обговорюю, але коли не призначають такі пенальті... Давайте після матчу пошикуємо гравців Шахтаря, і нехай ФФУ вручить їм нагороди. Можливо, потрібно вводити правила, як в Італії, коли дивляться повтор і підказують судді про конкретний момент.

Чи ми помирились з Шевченком? Ми і не сварилися. Я йому сказав, що треба об'єднати клуби між собою для гарної збірної. А щодо Маркевича... Він працює на посаді в ФФУ, і якщо він так цькує Динамо нищівною критикою... Ми делегуємо, починаючи від юнацьких збірних і закінчуючи першою командою, по 10 чоловік в кожну збірну. А він замість того, щоб зустрітися з Хацкевичем, щось підказати, критикує. Не розумію, на що він ображений. Складається враження, що це старечий маразм.

Маркевич: Динамо розпродало всіх футболістів, а на їхнє місце набрали лівих гравців

Були розмови, що я Маркевича запрошував в Динамо? Я його ніколи не запрошував у Динамо і не запрошу", – розповів Суркіс в ефірі каналу "2+2".

Нагадаємо, що Динамо та Шахтар розписали нульову нічию.

Динамо – Шахтар – 0:0 – Відеоогляд матчу