УКР РУС

Суркіс: Сподіваюся, майбутнє Шовковського буде пов'язане з футболом та "Динамо"

14 грудня 2016 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс подякував Олександру Шовковському, звернувшись до екс-голкіпера з відкритим листом.

"Твоє рішення про завершення активної кар’єри не стало раптовим, але воно все одно сприймається як несподіванка. Настільки нерозривно пов’язані з київським "Динамо" твоє прізвище, твоя біографія, твоя майстерність і твої досягнення.

"Вічний Шовковський" – у цьому словосполученні твої злети та падіння, блискучі сейви, намисто рекордів, покликання капітана й лідера, вболівальницька любов і шана. Справжній вожак колективу, причому не лише на зеленому полі, ти впевнено та рішуче вів партнерів до нових звершень, демонструючи приклади працелюбства, цілеспрямованості та послідовності.

Від імені усієї динамівської спільноти я щиро дякую тобі за відданість клубу, за патріотизм у найширшому розумінні цього поняття, за спортивне лицарство та любов – до футболу, до своєї команди, свого міста й своєї країни.

Дуже сподіваюся на те, що твоє майбутнє буде пов’язане з футболом та з київським "Динамо". Клубу, без сумніву, знадобляться досвід, професійні та людські якості людини, яка вірою і правдою служила йому понад два десятиліття, примножуючи динамівську славу, традиції та популярність", – йдеться у листі від Суркіса.

Кар'єра Олександра Шовковського в цифрах. Інфографіка

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу