УКР РУС

Суркіс розкрив мотиви переходу Михайличенка на роботу в УАФ

10 червня 2021 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів, як поставився до відходу з клубу колишнього спортивного директора Олексія Михайличенка.

"У мене немає взагалі ворогів. Всі, хто працює на футбол, це все мої друзі. Але вони повинні працювати на футбол, а не імітувати, що працюють на футбол. Знаєте, є хороша приказка: якщо наречена йде до іншого, ще невідомо, кому пощастило.

Михайличенко офіційно став першим віце-президентом УАФ – екс-тренер Динамо отримав почесну місію

Сподіваюсь, Михайличенко буде працювати задля розвитку українського футболу, а не зводити якісь інтриги, тому що я вкладаю в футбол свої гроші і здоров'я, багато чого мені не подобається – я про це говорю. Я ж сьогодні не президент Олімпіка, зі мною ці номери не пройдуть. Там, де буде свавілля по відношенню до нашої команди, я буду говорити, без застосування нецензурних слів, але буду говорити дуже голосно про це.

Відхід Михайличенка – це зрада, дезертирство? Ніяк не хочу пояснювати, він мені сказав, що це зміна обстановки. Приїлася йому робота в київському Динамо. Більше не хочу коментувати, він заслужена людина, багато досяг у футболі і нехай він далі продовжує працювати, але, підкреслюю, задля розвитку українського футболу", – сказав Ігор Суркіс в інтерв'ю YouTube-каналу BurBuzz.

Нагадаємо, Олексій Михайличенко працював у київському клубі спортдиром з 2013 по 2019 роки, після чого став головним тренером. Фахівець покинув місце наставника після сезону 2019/20 та повернувся на попередню посаду. Нещодавно Михайличенко офіційно став першим віце-президентом УАФ.

Де Дзербі у Шахтарі ненадовго: конкуренція з Луческу, кілька тривожних моментів і останній шанс для Коноплянки