УКР РУС

Суркіс прокоментував перехід Дуелунда в Динамо

1 вересня 2018 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував перехід півзахисника Мітьюлланда Міккела Дуелунда в київський клуб.

"За Міккелем ми спостерігали давно, як мінімум, протягом сезону. Усі селекціонери, які його бачили, рекомендували його запросити. У нього є хороша перспектива, адже він росте. Крім усього іншого, він може принести ту користь команді в атаці, яка необхідна.

Дуелунд – чиста "десятка", він може зіграти і першим, і другим нападником, добре володіє першим пасом, вміє розганяти атаки. Це досить молодий хлопець, який, на мій погляд, може відразу заграти в нашій команді. Запрошувати футболістів такого рівня сьогодні непросто, оскільки не всі хочуть їхати в наш чемпіонат, багатьох лякає те, що відбувається у нас в країні. Але нам вдалося це зробити.

Динамо офіційно підписало півзахисника Мітьюлланда Дуелунда

Міккель – футболіст із західним менталітетом, який досить багато пограв в Європі, і я сподіваюся, що цей молодий хлопець проявить те, що ми від нього чекаємо. Як завжди, сподіваюся, що він стане посиленням для Динамо. Дуелунд відразу розпочне роботу з першою командою, Олександр Хацкевич на нього розраховує вже найближчим часом. Зараз він поїде додому зібрати речі, а коли повернеться, буде вже заявлений. З Карпатами в неділю він зіграти не зможе, оскільки потрібно втягнутися в тренувальний процес. Як і нашим збірникам, йому належить провести дві гри за свою команду, а потім буде готуватися до поєдинку чемпіонату України з Зорею.

Мені здається, нашій команді не вистачає креативу саме в атакувальних діях, швидкого переходу від оборони до атаки і результативності в завершальній стадії. Артем Бєсєдін – дуже хороший футболіст, він виконує великий обсяг роботи, але йому потрібен змінник і помічник. Міккель – той футболіст, який може грати в парі з Бєсєдіним. Судячи з доповідей селекціонерів, цей виконавець посилить гру", – розповів Суркіс прес-службі Динамо.

Дуелунд: Я дивився багато матчів Динамо, вважаю, що у команди є великий потенціал