УКР РУС

Суркіс подякував італійському клубу, який прийняв дитячу команду Динамо

27 травня 2022 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс висловив подяку італійській Віченці, яка на своїй базі прийняла дитячо-юнацьку команду київського клубу.

"Від імені футбольного клубу Динамо висловлюю вам щиру подяку за теплий та райдужний прийом команди дитячої академії нашого клубу, надання всіх необхідних умов для проведення тренувального процесу – полів тренувальної бази, проживання, харчування, а також організацію товариських матчів.

Петраков дуже засмутив динамівців, яких відсіяв зі збірної України – довелось заспокоювати Суркісу

Ми щасливі, що в такий нелегкий час наші друзі в Італії готові підтримати наших юних футболістів. Ми зайняті спільною справою розвитку футболу та популяризації здорового способу життя серед молоді у наших країнах. Зокрема, я вдячний генеральному директору Паоло Бедіну, відповідальному за юнацький сектор Мікеле Ніколіну, а також синьйору Етторе.

Україна обов'язково переможе у цій страшній війні, розв'язаній Росією. І тоді ми обов'язково чекатимемо команди Віченци – як дитячі, так і дорослу, з візитом у відповідь у мирному Києві, і будемо раді провести з ними товариські матчі в нашій прекрасній Україні", – поділився Суркіс у коментарі офіційному сайту Динамо.

Збірна України зіграла останній спаринг перед матчем з Шотландією