УКР РУС

Суркіс обіцяє остаточно викинути з Динамо легіонера-привида: "Навіть не знаю, де він перебуває"

25 жовтня 2022 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс не погоджується з нищівною критикою трансферної політики клубу, в якій знайшлося місце персонажам на кшталт Каргбо або Беніто.

– Багато хто звинувачує Динамо у незрозумілих трансферах, коли підписуються футболісти, які потім не грають. Можете прокоментувати?

– Усі гравці, яких ми підписали, грали б сьогодні у Динамо. Рамірес сьогодні нам просто необхідний, але він не захотів залишитися і скористався правилом ФІФА, як легіонери Шахтаря. Вітінью був уже награний для основного складу.

Якби не війна, то ми не відпустили б Вербіча безкоштовно, а продали. По ньому була конкретна пропозиція від Панатінаїкоса. Після відходу Вітінью ми намагалися втримати Вербіча, але в останню хвилину він не захотів залишатися в країні, яка воює. Це його право.

Суркіс відхилив "принизливу" пропозицію за Циганкова – зірку Динамо манили в Ман Сіті, але є нюанс

– Але що скажете про Беніто, який у команді вже три роки, але зіграв лише п'ять хвилин у 2020-му? Чому його внесли до заявки УПЛ, якщо Луческу на нього не розраховує?

– Беніто сьогодні немає у команді. Я навіть не знаю, де він перебуває. Дякую, що сказали, ми його із заявки видалимо, мабуть випадково внесли. Беніто – футболіст Селюка, і я не платив за нього жодної копійки. Але він не зміг проявити себе у команді.

– Чи всі трансфери Динамо проходять через Луческу?

– Усі трансфери Динамо узгоджуються із головними тренерами. Так було й до Луческу. Інакше у нас не буває. Луческу погоджував усі трансфери, – запевнив Суркіс в інтерв'ю FanDay.

Операція "Наступник": хто замінить Луческу в Динамо?