УКР РУС

Суркіс: Найпростіше було поміняти тренера, але претендентів я не бачив

27 вересня 2018 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про невдалу серію киян.

"Невдала серія Динамо? Говорити, що я спокійно це пережив, не стану. Не стану навіть говорити, що спокійно спав весь цей час. Ті, хто мене знає, не дадуть мені збрехати, що мене переповнювали і емоції, і роздуми щодо прийняття тих чи інших рішень. Я людина емоційна і намагався себе стримувати.

Звісно, найпростіше було задовольнити емоції вболівальників і в черговий раз поміняти головного тренера. Хоча такого наставника я не бачив. Можливо, ви мені підкажете, хто зважиться взяти команду в середині сезону під зобов'язання миттєвих переможних результатів?

Суркіс: Можливо треба повернути футболістів з оренди і вони замінять тих, хто не дає результат

Можу сказати одне: те, що робить Хацкевич, він робить в екстремальних умовах. У нього величезна група молоді! Але він довіряє цим футболістам. Подивіться, Миколенко відіграв в двох матчах поспіль. Це молодий, 19-річний хлопець. Або взяти того ж Циганкова, від якого ми хочемо неможливого – це теж молодий футболіст, зрозумійте! У нього будуть і підйоми, і спади. Можливо, у Циганкова ці спади будуть не такими значними, як у інших футболістів.

Гецко: Форварди, які є у Динамо, не відповідають рівню клубу, селекція киян провалилась

Київське Динамо – це команда, від якої всі хочуть перемог зараз. В цю хвилину! Я це знаю. Але треба потерпіти. Я впевнений, що у цього тренерського штабу все вийде! Мікроклімат в команді хороший. Хацкевич працює правильно. Він вимагає від футболістів, може, навіть більше, ніж вони можуть дати. Так, десь не вистачає виконавської майстерності. Але це шліфується на тренуваннях", – цитує Суркіса Dynamo.kiev.ua.