УКР РУС

Суркіс: Команду будемо підсилювати точково

26 квітня 2018 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс зазначає, що команда буде підсилюватися лише якісними легіонерами та робитиме ставку на власних вихованців.

"Наші гравці викликаються в національну, молодіжну та інші збірні України, і я вважаю, що ми на правильному шляху. Але це не означає, що ми не будемо точково підсилювати команду.

"Динамо і Шахтар вже полюють за Карраскалем". Чому Хацкевич перемагає, а Марлоса і Ко не варто засуджувати

Я завжди казав, що якщо ти потрапляєш до такого турніру як Ліга чемпіонів чи Ліга Європи, то маєш виглядати там гідно. У цьому році ми пройшли АЕК, заклали фундамент у Римі, але не змогли пройти Лаціо через коротку лаву запасних. Вибув Сидорчук, отримав дискваліфікацію Гармаш і нам в середині поля не вистачило гравця, який би міг протидіяти такій команді як Лаціо.

Суркіс: Якщо Бойко захоче лишитися, треба буде домовлятися з Бешикташем

Звичайно, ми будемо підсилюватися. Нам потрібне підсилення, все в руках наших селекціонерів. В сучасному футболі не можна не запрошувати легіонерів, але вони мають бути на голову сильнішими за наших українських гравців.

Майбутнє Мораєса та Мбокані? Ще зарано казати про це. Мораєс їздив у Барселону, консультувався щодо свого коліна. Чи може він зараз грати, мають сказати клубні лікарі. Зараз некоректно казати, хто піде, а хто – ні. Бо зараз всі гравці на вагу золота, залишилися останні матчі, закінчується чемпіонат, після чого підіб'ємо підсумки та вирішимо, хто піде.

Суркіс: Який би Хачеріді не обрав клуб, я його підтримаю

Я стовідсотково продовжу контракти з Сидорчуком та Буяльським. Ми продовжили контракт на 5 років з Циганковим, у нас 5-річні контракти з Шапаренком та Шепелєвим. Вони сьогодні всі хочуть грати за Динамо Київ. А якщо надійдуть якісь пропозиції, то будемо сідати за стіл і розглядати їх.

Останні роки вектор Динамо був націлений на дитячо-юнацьку школу. У нас працює тренер-хорват, ми придбали нове обладнання, і наша школа демонструє результати", – сказав він у розмові з журналістами в четвер.