УКР РУС

Суркіс: Коломойський може відпустити Коноплянку хіба в "Мілан" або "Челсі"

25 листопада 2011 Читать на русском

Президент "біло-синіх" розповів про трансферні плани "Динамо" на зимовий період.

Щодо Безуса:

"Можу лише сказати, що цей футболіст знаходиться в сфері наших інтересів - і саме це Михайличенко мав на увазі, коментуючи ситуацію з Безусом. До переговорів ж з приводу будь-якого потенційного новобранця приступимо не раніше, ніж відкриється зимове трансферне вікно. До того моменту ми проаналізуємо всі запропоновані селекційною службою кандидатури: купуючи молодого українського гравця, повинні бути впевнені, що він у нас заграє.

Брати ж когось на перспективу резону немає - в "Динамо" є своя молодь, яка з часом - хто раніше, хто пізніше - отримає шанс себе проявити. Та й "Ворскла", як недавно прочитав в інтерв'ю Миколи Павлова, з Безусом розлучатися не поспішає - принаймні до літа

Чи коштує Роман 4 мільйони євро? Відповім на це питання при двох неодмінних умовах - якщо ми дійсно вирішимо його придбати, а в діалозі з керівництвом "Ворскли" прозвучить згадана сума. Ну, а поки я не готовий коментувати чутки".

Про Коноплянку:

"Клуб Ігоря Коломойського ставить перед собою амбітні цілі, тому віддавати ключового гравця в будь-який український клуб він не стане. Виняток може бути зроблено для пропозиції з боку "Мілана" або, припустимо, "Челсі" - та й то не факт. Точно так само і я не стану навіть обговорювати варіант посилення суперника по Прем'єр-лізі Ярмоленком або Гармашем, які б гроші мені не пропонували".

Ярмоленко перебирається в Європу:

"Не вірте чуткам! Поки вони не підкріплені фактами, але в свій час і за Шевченком "Мілан" стежив, не особливо афішуючи це. Гра Ярмоленка в "Динамо" і збірної дає йому підстави опинитися в сфері інтересів провідних європейських клубів. Але ми, запевняю вас, зробимо все можливе, щоб він якомога довше залишався в Києві. Класні гравці, та ще й з українським паспортом, нам потрібні".