УКР РУС

Суркіс: Хотів би почути рішення щодо слів Палкіна про можливість побиття судді

18 лютого 2018 Читать на русском

Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував розгляд "маріупольської справи".

Президент Динамо Ігор Суркіс вважає дії ФФУ нонсенсом, а також очікує рішення Комітету етики і чесної гри щодо слів Палкіна про можливість побиття судді. Про це він розповів програмі "ПроФутбол".

На що розраховує Динамо в "справі Маріуполя", щоб уникнути технічної поразки

"Динамо мало 9 листів, які попереджали про небезпеку. Саме на їхній підставі ми приймали рішення про приїзд у Маріуполь. Це офіційні документи, які ми показали у суді.

Не знаю, коли буде рішення, можливо – в найближчі дні. Але те, що ФФУ виступає проти нас, клубу, який делегує гравців в національну, молодіжну та юнацькі збірні – це нонсенс. Є люди, які випадково потрапили у футбол. Політики у футболі бути не повинно.

В ФФУ дуже швидко взялися за "маріупольську справу". Натомість я хотів би почути рішення по Палкіну, який допустив побиття судді. Я хочу зрозуміти, що відбувається в українському футболі, як приймають рішення", – сказав Суркіс.

Нагадаємо, СAS розглянув "маріупольську справу" та працює над вердиктом. За словами агента В'ячеслава Заховайла, пілотний вердикт Спортивного арбітражного суду – штраф для Динамо та перегравання.

До речі, голова ФФУ Андрій Павелко раніше повідомляв, що Сергія Палкіна "викликали у Комітет етики та чесної гри, буде якесь покарання", але наразі жодного покарання за слова про можливість побиття судді Бойка гендиректор Шахтаря не отримав.