УКР РУС

Суркіс: Хотілося б швидкої адаптації новачків

13 жовтня 2018 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про ремонт на клубній базі та поділився очікуваннями щодо новачків команди.

"Мені важко сказати щодо Буено, це тренерському штабу видніше, як і те, де краще використовувати футболістів. Мабуть, на цій позиції йому незвично грати, але сьогодні бракувало форвардів, тому Хацкевич пробує, експериментує, лише у таких матчах можна зрозуміти, чи здатен він грати на вістрі.

КДК ФФУ оштрафував Динамо та відсторонив Суркіса на 3 матчі після дербі з Арсеналом-Київ

Поки що ми відстаємо від нашого головного конкурента на два очки, тому я б говорив не про вдалі серії, а про те, щопотрібно покращити якість гри, щоб у Лізі Європи демонструвати футбол, який подобатиметься уболівальникам та даватиме результат. У футболі усе забувається, крім нього. Але, повторюся, при цьому футбол має бути хорошої якості.

Динамо мінімально програло Арсеналу-Київ в товариському матчі

Звісно, мені хотілося б, щоб новачки скоріше адаптувалися та почали допомагати команді, особливо у той період, коли у гравців є травми. Було б добре, якби вони могли повноціннно замінити тих же Вербіча, Буяльського, Бєсєдіна, який у вівторок їде на консультацію. Повторюся, хотілося б, щоб вони швидше влилися у колектив, щоб не страждала якість гри.

Фанати Динамо вивісили банер на адресу Суркіса

Ми увесь час удосконалюємо базу, не можемо стояти на місці, адже ті ж поля зношуються, ми маємо підтримувати їхню належну якість. Ви бачите, що незважаючи на те, що надворі осінь, усі наші поля в ідеальному стані.

Плануємо реконструювати нашу стару базу, щоб велика кількість гравців, які випускаються зі школи, могла жити та працювати у комфортних умовах. На це потрібен певний час.

Ми тримали цю будівлю, як ретро-базу, але прийшов її час. Незважаючи на те, що основна база для першої команди у нас велика, гравцям основи прийшлося потіснитися для футболістів U-21. А раніше взагалі було неможливо, щоб молодь жила разом з головною командою, але зараз це цілком нормально, адже резервісти вже наступають на п’яти, вони мають переймати та вбирати в себе динамівський дух, жити разом та бути однією дружною сім’єю", – цитує Суркіса офіційний сайт Динамо.