УКР РУС

Суркіс: "Динамо" наразі готове на 60 відсотків

15 липня 2015 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс підбив підсумки матчу за Суперкубок УКраїни проти "Шахтаря".

"Вийшла хороша, абсолютно рівна гра. Помилка на останніх хвилинах привела до того результату, який зафіксований. Тому "Шахтар" треба привітати, а нам побажати такого ж фінішу сезону, як у минулому році: ми тоді теж програли Суперкубок України, але виграли все інше на внутрішній арені. І, звичайно, дуже важливо вдало стартувати в Лізі чемпіонів.

Одеським вболівальникам браво, п'ятірка! Була божевільна підтримка трибун. І місцеві любителі футболу, і вболівальники "Динамо" і "Шахтаря" поводилися належним чином. Якби так проходив кожен матч, то ми б їм постійно аплодували.

Форма "Динамо"? Нам не треба форсувати підготовку до сезону: вперше за п'ять років наша команда повинна побудувати свою роботу так, щоб бути готовою до старту в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Ребров собі не ворог і він розуміє, що команду потрібно виводити на пік форми ближче до вересня.

А ось "Шахтарю" вже через два тижні чекає старт у кваліфікації Ліги чемпіонів - команду чекають баталії у двох раундах. Це те, через що доводилося проходити нам впродовж останніх п'яти років.

От і подивимося, хто буде краще готовий до старту в Лізі чемпіонів. Станом на поточний момент "Динамо" набрало 60 відсотків своїх ігрових кондицій. Але, тим не менш, фрагментами команда демонструвала дуже якісний футбол", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, що кияни поступилися "Шахтарю" у матчі за Суперкубок України (0:2).